Σοβαρά προβλήματα στη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το βασικότερο πρόβλημα εμφανίζεται στο «ανέβασμα» και «κατέβασμα» φωτογραφιών και βίντεο στο Facebook και στο Instagram-Μια μέρα πριν «έπεσε» το ίντερνετ σε πολλές χώρες του πλανήτη

Αρκετά προβλήματα εμφανίζουν από το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιουλίου 2019 το Facebook και το Instagram, με τις αναφορές να πληθαίνουν στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Το βασικότερο πρόβλημα στα δημοφιλή Social Media αφορά το «ανέβασμα» και «κατέβασμα» φωτογραφιών και βίντεο, καθώς σε πολλές αναρτήσεις οι εικόνες είτε δεν εμφανίζονται κανονικά είτε είναι «σπασμένες», ενώ δεν ανανεώνεται το timeline σε πολλούς χρήστες.

Για την ώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το πρόβλημα από την Facebook Inc. Να σημειωθεί, δε, ότι τους τελευταίους μήνες τα προβλήματα στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται όλο και συχνότερα.

Επίσης, την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 παρουσιάστηκε σημαντικό πρόβλημα στη λειτουργία του ίντερνετ και επηρέασε όλον τον πλανήτη «ρίχνοντας» χιλιάδες ιστοσελίδες, ενώ αποκαταστάθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Συνεπώς μην… κοπανάτε υπολογιστές και κινητά, ούτε φταίει η ζέστη. Το πρόβλημα είναι «κεντρικό» και συνάμα μια καλή ευκαιρία να τα πείτε με τους ανθρώπους σας πρόσωπο με πρόσωπο