Κανονικά το Park Food Festival στο Πάρκο του Φαλήρου

Ανακοίνωση της Action Team με την οποία τονίζεται ότι η επιτυχημένη εκδήλωση θα διοργανωθεί όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί

Κανονικά θα διεξαχθεί τελικά το 2ο Park Food Festival στο Πάρκο του Φαλήρου της Καβάλας από την Παρασκευή 12 έως την Κυριακή 14 Ιουλίου. Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα η Action Team με δελτίο τύπου στο οποίο τονίζεται ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Στην ίδια ανακοίνωση η ομάδα ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια τους αλλά και όλους όσους της έδωσαν την ηθική υποστήριξη και τα θετικά συναισθήματα για να ξεπεραστούν οι αντιξοότητες που συνάντησε η διοργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση, που πέρσι στην 1η χρονιά της διοργάνωσης, είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία, ήταν από την αρχή της εβδομάδας στον αέρα μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της Καβάλας. Απ’ ότι φαίνεται τα όποια προβλήματα, νομικής και γραφειοκρατικής υφής παρουσιάστηκαν, ξεπεράστηκαν και έτσι τα ραντεβού για το πάρκο του Φαλήρου στα μέσα του Ιούλη, ισχύει κανονικά.

Η ανακοίνωση της Action Team αναφέρει σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά η Action Team βρίσκεται στη θέση να σας ενημερώσει ότι το Park Food Festival θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο πάρκο Φαλήρου από την Παρασκευή 12, Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 14, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν και στήριξαν την προσπάθεια μας. Πρώτα απ’ όλους όμως ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εσάς που με την ηθική υποστήριξη σας και τα θετικά σας συναισθήματα μας δώσατε δύναμη να συνεχίσουμε παρά τις οποίες αντιξοότητες».