Στους ρυθμούς της 17ης Γιορτής Καλαμποκιού οι Αντιφίλιπποι Καβάλας

Αντίστροφη μέτρηση για μια εκδήλωση που έγινε αγαπημένος θεσμός-Τα... υλικά της συνταγής: όλα τα παράγωγα του καλαμποκιού, μουσική, τραγούδι, χορός και παραδοσιακό γλέντι μέχρι το πρωί

O πρόεδρος και το Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αντιφιλίππων προσκαλούν τον κόσμο στη Γιορτή Καλαμποκιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί για 17η χρονιά στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αντιφιλίππων το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 20:30.

Στον χώρο της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν ψητό και βραστό καλαμπόκι, καθώς και παραδοσιακά γλυκίσματα, όπως την μπομπότα και το χαβίτσι. Επίσης, θα μπορούν να προμηθευτούν ωμά καλαμπόκια και καλαμποκίσιο αλεύρι συνοδευμένο από συνταγή μπομπότας.

Ψητά σουβλάκια και ποτό θα διανέμονται σε συμβολικές τιμές για την ενίσχυση του Συλλόγου, ενώ τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων θα συνοδεύσουν μουσικά για πρώτη φορά στη γιορτή το μουσικό συγκρότημα «ΘΡΑΚΟΜΕΛΟ».

Μαζί τους στο τραγούδι η Ανατολή Μαργιόλα, ο Γιάννης Μαύρος στο κλαρίνο και ο Καλογιάννης Βεράνης στο βιολί και στην τρομπέτα. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι μέχρι το πρωί, με την επιτυχία του να είναι… εγγυημένη, όπως έχουν δείξει και οι 16 Γιορτές Καλαμποκιού που προηγήθηκαν.