Ο Δήμος Καβάλας παίρνει αποστάσεις από το Park Food Festival

Με μία λιτή δήλωση η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει αυθαίρετη αναφορά συνδιοργάνωσης και... «επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματος»!

Συνεχίζεται το «σήριαλ» με τη διοργάνωση του 2ου Park Food Festival που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου 2019 στο πάρκο Φαλήρου. Μετά τις αντιδράσεις των επαγγελματιών αλλά και το «άκυρο» στη διοργάνωση που έριξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, ο Δήμος Καβάλας παίρνει σαφείς αποστάσεις από την εκδήλωση.

Με μία λακωνική γραπτή δήλωση, η Δημοτική Αρχή αναφέρεται στην «αυθαίρετη και χωρίς καμία συναίνεση» αναφορά του Δήμου Καβάλας στις προωθητικές αφίσες του φεστιβάλ και, μάλιστα, η δήλωση «κλείνει» με τη φράση περί «επιφύλαξης παντός νόμιμου δικαιώματος».




Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως σε μπάνερ που προβάλλουν εκδήλωση (PARK FOOD FESTIVAL) αναφέρεται αυθαιρέτως και χωρίς καμία συναίνεσή μας η φράση «υπό την αιγίδα του Δήμου Καβάλας» με ταυτόχρονη τοποθέτηση επί του μπάνερ του εμβλήματος του Δήμου Καβάλας. Ο Δήμος Καβάλας ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω εκδήλωση και επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματος».

Νά και η αφίσα του 2ου Park Food Festival: