Action Team: Το Park Food Festival θα γίνει και θα έχει και επιτυχία

Στην αντεπίθεση οι διοργανωτές, οι οποίοι ξεκαθαρίζουν ότι η οργάνωση και η λειτουργία του φεστιβάλ είναι απολύτως νόμιμες-Οι απαντήσεις και το μήνυμα προς τους «λασπολόγους, ιδιαίτερα τους έχοντες κάποια θεσμική θέση»

Στην αντεπίθεση περνάει η Action Team σχετικά με τα όσα ακούγονται γύρω από το Park Food Festival. Οι διοργανωτές, αφού ξεκαθαρίζουν ότι «το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και θα γνωρίσει επιτυχία μεγαλύτερη από την περσινή», δηλώνουν με ανακοίνωσή τους ότι «η οργάνωση και η λειτουργία του είναι απολύτως νόμιμες», προσθέτοντας εν είδει μηνύματος προς πάσα κατεύθυνση και δη… θεσμική ότι «οι επιθετικές δηλώσεις σχετικά με καταγγελίες και ελέγχους εκθέτουν μόνο αυτούς που τις κάνουν, στους οποίους υπενθυμίζουμε ότι η ψευδής αναφορά ενώπιον της αρχής για τέλεση αξιόποινης πράξης ή πειθαρχικής παράβασης ουδέποτε έπαψε να είναι ποινικά κολάσιμη».

Η ανακοίνωση της Action Team

Επειδή πολλή συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με το Park Food Festival, η Action Team αισθάνεται την ανάγκη να τονίσει ότι η οργάνωση και η λειτουργία του είναι απολύτως νόμιμες και ως εκ τούτου ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

Κατ’ αρχάς η σύμβαση με την οποία εκμισθώθηκε από τον δήμο Καβάλας η έκταση που θα λάβει χώρα το φεστιβάλ είναι αναρτημένη σε δύο ιστοτόπους στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, κανένα σκοτεινό σημείο, είναι όλα διαυγή και διαθέσιμα στο κοινό. Θα έπρεπε να το γνωρίζουν πριν λασπολογήσουν όλοι όσοι μας κατηγορούν, ιδιαίτερα οι έχοντες κάποια θεσμική θέση.




Κατά δεύτερον πρέπει κάποια στιγμή να παύσει η διαστρέβλωση της αλήθειας. Δεν μπορεί να λέγεται ότι οι επαγγελματίες της Καβάλας είναι αντίθετοι με το φεστιβάλ τη στιγμή που το 1/3 των συμμετεχόντων είναι επιχειρηματίες της πόλης μας.

Όποιος έχει επικοινωνήσει μαζί μας, γνωρίζει πολύ καλά ότι ουδείς αποκλείστηκε. Το φεστιβάλ ήταν και παραμένει ανοιχτό σε οποιονδήποτε επιχειρηματία θέλει να συμμετέχει. Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι, ως οφείλαμε, ζητήσαμε να συναντηθούμε με τους φορείς που εξέφρασαν τις αρχικές επιφυλάξεις για την διεξαγωγή του φεστιβάλ κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από όλους.

Τέλος θέλουμε να γνωρίζουν όλοι πως εμείς οι ίδιοι έχουμε απευθυνθεί πρώτοι σε όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες και ως εκ τούτου οι επιθετικές δηλώσεις σχετικά με καταγγελίες και ελέγχους εκθέτουν μόνο αυτούς που τις κάνουν, στους οποίους υπενθυμίζουμε ότι η ψευδής αναφορά ενώπιον της αρχής για τέλεση αξιόποινης πράξης ή πειθαρχικής παράβασης ουδέποτε έπαψε να είναι ποινικά κολάσιμη.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και θα γνωρίσει επιτυχία μεγαλύτερη από την περσινή με τη βοήθεια όλων των Καβαλιωτών που εξ αρχής μας αγκαλιάσατε και τιμάτε με την παρουσία σας όλες τις δράσεις της ομάδας μας.