Δήμος Νέστου: Δημοφιλείς καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν και φέτος «πλάι στο κύμα»

Για ένα τριήμερο η Κεραμωτή θα γίνει για μια ακόμη φορά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής

ΟΔήμος Νέστου σε συνεργασία με τη Nota Theatrale παρουσιάζει το καλοκαιρινό μουσικό Φεστιβάλ «Πλάι Στο Κύμα», έναν θεσμό που «μετράει» κοντά μια εικοσαετία, σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Κεραμωτής, μπροστά από το Δημοτικό Camping Κεραμωτής, έναν μοναδικό προορισμό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς με τις βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες του και τα συμπλέγματα λιμνών που συνθέτουν έναν σπάνιο και πλούσιο υδροβιότοπο.

Το φετινό, 19ο «Πλάι Στο Κύμα» 2019 υπόσχεται ένα μαγευτικό τριήμερο από την Παρασκευή 26 έως και την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης.

Παρασκευή 26 Ιουλίου

ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Μπορεί να μην έχουν συμπληρώσει ακόμα ούτε 10 χρόνια στην δισκογραφία παρόλα αυτά οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ μπορούν να χαρακτηριστούν ως ένα από τα πιο επιτυχημένα, αν όχι το πιο επιτυχημένο, συγκροτήματα της χώρας. Η δημιουργία τους πραγματοποιήθηκε το 2008 και από τις πρώτες τους κιόλας εμφανίσεις έδειξαν ότι ήρθαν για να μείνουν. Ο Χρήστος, ο Ιάκωβος, ο Θάνος και ο Κώστας, κάθε φορά που έβγαιναν στην σκηνή καθήλωναν το κοινό με την απίστευτη ενέργειά τους αλλά και με το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα το οποίο βασιζόταν κυρίως σε μουσικές από το εξωτερικό. Λίγο καιρό αργότερα, στην παρέα τους μπαίνει ο Παντελής και κάπου εκεί έρχεται και το όνομα «ΜΕΛΙΣΣΕΣ».
Σύντομα κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα κομμάτια τους τα οποία γνωρίζουν αμέσως την καθολική αποδοχή του κοινού και το συγκρότημα αρχίζει να αποκτά φανατικούς θαυμαστές. Κάπως έτσι θα κυλήσουν και τα επόμενα χρόνια τα οποία θα φέρουν τεράστιες επιτυχίες όπως «Κρυφά», «Δεν μπορούμε να ’μαστε μαζί», «Έλεγες», «Το κύμα», «Η μόνη επιλογή» και πολλές ακόμα οι οποίες αποτελούν πια αναπόσπαστο κομμάτι από το πρόγραμμά τους. Όπως ήταν αναμενόμενο ήρθαν και οι μεγάλες συνεργασίες οι οποίες έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στο συγκρότημα. Οι περιοδείες έχουν γίνει η αγαπημένη τους συνήθεια, αφού σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται κάνουν τα πάντα για να βρεθούν κοντά στους χιλιάδες θαυμαστές τους στην επαρχία.

Opening Act | Mice The Swing Band

Σάββατο 27 Ιουλίου

Πέγκυ Ζήνα

Υποδεχόμαστε τη δημοφιλή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα και δεκαπενταμελή ορχήστρα σε μια μεγάλη συναυλία. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια με την μελωδική φωνή που έχει συνεργαστεί με πολλά ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, όπως το Δημήτρη Μητροπάνο και τον Πασχάλη Τερζή και έχοντας δεκαπέντε προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό της θα βρεθεί στην κεντρική σκηνή του festival Πλάι Στο Κύμα του Δήμου Νέστου για μια μοναδική συναυλία.

Opening Act | Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Κυριακή 28 Ιουλίου

Στέλιος Ρόκκος

Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός που γεννήθηκε στη Λήμνο. Ξεκίνησε να τραγουδά και να παίζει κιθάρα επαγγελματικά το 1984.Από τότε έχει κυκλοφορήσει πάνω από 18 άλμπουμ, τα περισσότερα από τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει είναι σε δικούς του στίχους και μουσική.
Αναμφίβολα ο Στέλιος Ρόκκος έχει όλο το πακέτο για να χαρακτηρίζεται γνήσιος καλλιτέχνης και σταρ. Εχει απίστευτη ενέργεια και μοναδική επικοινωνία με το κοινό. Αγγίζει την καρδιά του κοινού με την υπέροχη φωνή του και την εκπληκτική του ερμηνεία. Σε κάθε εμφάνιση του επιβεβαιώνει το τεράστιο ταλέντο του και καταθέτει την δική του ταυτότητα.
Στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλά ονόματα όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Βασίλης Καρράς και πολλοί άλλοι.
Επίσης το 2002 μοιράστηκε την σκηνή με τον διεθνούς φήμης συνθέτη Goran Bregovic.
Ο χειμώνας που πέρασε βρήκε τον Στέλιο να μοιράζεται την σκηνή με τον Σάκη Ρουβά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Opening Act | Dj Stavros Theocharidis

Info

Ώρα Προσέλευσης: 20:30 / Ώρα Έναρξης:21:00 (Opening act)
Τιμές Εισιτηρίων ανά ημέρα: Είσοδος 14 / προπώληση 12 (10 ευρώ τα πρώτα 250)
Εισιτήριο τριημέρου: 30 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
Καβάλα: Αερικό café bar (Ερυθρού Σταυρού 12)
Χρυσούπολη Καβάλας: κατάστημα La Bellezza (Αγ. Δημητρίου 1)
Κεραμωτή: Δημοτικό Camping Κεραμωτής
Δράμα: κατάστημα Γρανάζι Kids( 19ης Μαίου 89)
Κομοτηνή: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο (Δημοκρίτου 7)
Ξάνθη: Studio Italos(Τσιμισκή 10)
Θάσος: Billias Travel Service Λιμένας Θάσου & Open Café Σκάλα Ποταμιάς
Αλεξανδρούπολη: Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκη (Ανδριανουπόλεως και Καβύρη Γωνία)