Παληό: Οι κάτοικοι «αγκάλιασαν» το 80’s Party. Όλοι; Όχι, κάποιοι έφεραν την Αστυνομία…

Για τέταρτη συνεχή χρονιά συνεχίστηκε η «παράδοση» στην ξέφρενη διασκέδαση αλλά και η «παράδοση» στην... στενοκεφαλιά ορισμένων που δείχνουν μηδενική ανοχή!

Θεσμός δοκιμασμένος και πετυχημένος από καιρό το «80’s Party» στο Παληό Καβάλας. Κάθε χρόνο, κάτοικοι του οικισμού -και όχι μόνο- το περιμένουν και το «τιμούν» με την αθρόα παρουσία τους και η φετινή, τέταρτη διοργάνωση δεν αποτέλεσε εξαίρεση…




Το Kikabu Seaside Bar «γέμισε» ασφυκτικά το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουλίου 2019 με πολύ κόσμο να δίνει το «παρών» και να χορεύει στους ρυθμούς των επιτυχιών μιας άλλης εποχής υπό το φως του φεγγαριού, μπροστά στη θάλασσα.

Μαζί με τους κατοίκους βρέθηκαν και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ Κώστας Αντωνιάδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανέστης Τσουρουκίδης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας Φωτεινή Κόγια και ο νέος Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Δυστυχώς, «θεσμός» παράλληλος και θλιβερός που ακολουθάει τη διοργάνωση, κάποιοι οι οποίοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι η ανοχή σε μία ελάχιστη παρέκκλιση από την «κοινή ησυχία» που έχει επιβληθεί στο -άλλοτε «ζωνταντό»- Παληό τα τελευταία χρόνια δεν είναι δείγμα καλής θέλησης, αλλά αδήριτη, πλέον ανάγκη.

Ενώ το θεματικό πάρτι των κατοίκων ήταν προγραμματισμένο εδώ και καιρό, ενώ άπαντες οι γείτονες είχαν ειδοποιηθεί αλλά και προσκληθεί να συμμετέχουν, «κάποιοι» ενοχλήθηκαν για μια ακόμη φορά και έσπευσαν να φωνάξουν την Αστυνομία και μάλιστα από τις… 23:30!

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του ιδρυτή και διαχειριστή της Σελίδας «ΠΑΛΗΟ ΚΑΒΑΛΑΣ» Αλέξη Γούλα που εξηγεί το πώς έγιναν όλα:

«Το 4ο 80’s πάρτι της διαδικτυακής ομάδας του Παληού, πέρασε στην ιστορία. Απίστευτη συμμετοχή, εξαιρετικός παλμός, αξέχαστη μουσική, καλός καιρός, θετική διάθεση, όλα βοήθησαν για να περάσουμε όμορφα. Τα πολλά σας χαμόγελα μας δίνουν το μήνυμα να συνεχίζουμε κάθε χρόνο.

Ο Χρήστος Καφάς λίγο μετά τις 9 έδωσε το ρυθμό, που με όρεξη και κέφι ακολούθησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο kikabu.

Μοναδική κακή στιγμή πάλι, η κλήση της αστυνομίας από κάποιους μόλις στις 11.30′. Το περιπολικό έφτασε για πρώτη φορά στις 11.45′, για δεύτερη φορά στις 12.30′ κι από εκεί και μετά ο παλμός πήγε περίπατο.

Πάνω σ’ αυτό, απλά να πω πως δεν γίνεται να τα θέλουμε όλα. Δεν συμβαδίζει ο τουριστικός προορισμός με την απόλυτη έλλειψη διασκέδασης. Πρέπει να υπάρχει ανοχή, ειδικά όταν κάτι συμβαίνει για μια φορά το χρόνο. Όσοι κάλεσαν την αστυνομία κάνουν κακό σε όσους ασχολούνται με το αποδοτικό κομμάτι του τουρισμού, που στις μέρες μας είναι μια σημαντική βοήθεια.

Δεν μένουμε σ’ αυτό και ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας, τον Βασίλη και τα παιδιά στο kikabu που ανέλαβαν τα ποτά και την καλοπέραση μας, τον Χρήστο Καφά γιατί έδωσε ρέστα με τις επιλογές του και τους καλοπροαίρετους γείτονες που μας ανέχθηκαν και πολλοί συμμετείχαν μαζί μας στο πάρτι».