Δήμος Παγγαίου: Πιστοποιημένες παιδικές χαρές και με τη βούλα του υπουργείου [φωτογραφίες]

Οι πρώτες παιδικές χαρές με το σήμα καταλληλότητας του υπουργείου Εσωτερικών στον δήμο Παγγαίου-Κάθε οικισμός και μια ασφαλής παιδική χαρά το μέλημα του δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη

Δε φτάνει να φαίνονται ασφαλείς οι παιδικές χαρές, αλλά και να είναι. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τις καινούριες παιδικές χαρές του δήμου Παγγαίου, τρεις εκ των οποίων -στην Ελευθερούπολη, στη Νέα Πέραμο και στην Τούζλα– έχουν πλέον και επίσημα το σήμα καταλληλότητας και πιστοποίησης του υπουργείου Εσωτερικών (δείτε εδώ φωτογραφίες από την παιδική χαρά στην Ελευθερούπολη και εδώ από την αντίστοιχη της Νέας Περάμου).

«Πρώτιστο μέλημά μας η ασφάλεια των παιδιών και απώτερος στόχος μας κάθε οικισμός να έχει και μια παιδική χαρά. Άλλωστε ήδη έχουν περάσει οι σχετικές αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο, έχουν εγκριθεί τα κονδύλια και προχωράμε» δήλωσε στο KAVALAPOST ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.




Να σημειωθεί ότι οι τρεις προαναφερθείσες παιδικές χαρές εκτός από πιστοποίηση έχουν και… ονοματεπώνυμο -Aqua Sol, Ουράνιο Τόξο και Μαγική Πλατεία- και τιμώνται δεόντως καθημερινά από τα μικρά παιδιά του δήμου, αλλά και από τουρίστες.