«Ευχαριστούμε για την περιποίηση του εξωκλησιού του Αγ. Παντελεήμονα»

Το σωματείο Κυριών του ΙΝ Αγ. Αναργύρων, εξέδωσαν ανακοίνωση για να εξάρουν την προσφορά του δήμου Καβάλας, του Δασαρχείου και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τις υπηρεσίες του δήμου Καβάλας (Τεχνική υπηρεσία και καθαριότητα) καθώς και το Δασαρχείο και το τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, για την προσφορά τους στον εξωραϊσμό και των καθαρισμών των χώρων στο εξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονα, εξέδωσαν τα μέλη του Σωματείου Κυριών και Δεσποινίδων του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων.

Η ανακοίνωση αυτή αναφέρει σχετικά: «Οι κυρίες του Σωματείου Κυριών και Δεσποινίδων του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων και μαζί τους ο Μάρκος Γεωργαλής και η Μαρία Κλωνάρη ευχαριστούν θερμά: την Τεχνική Υπηρεσία και Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, το Δασαρχείο Καβάλας και το ΤΤ Καβάλας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, για τον εξωραϊσμό και καθαρισμό χόρτων, την ηλεκτροδότηση, την τοποθέτηση ξύλινων πάγκων, το μάζεμα των κομμένων κλαδιών, την συντήρηση της ξύλινης περίφραξης και την γενικότερη φροντίδα προκειμένου η διαδρομή που οδηγεί στο ξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονα να είναι περιποιημένη να δεχθεί το πλήθος πιστών που ανέβηκαν για να τιμήσουν τον Άγιο».