Αλυσιδωτά μπλακ άουτ στο κέντρο της Καβάλας-Εξοργισμένοι οι επαγγελματίες

Μέσα σε μια ώρα «έπεσε» το ρεύμα 4 φορές-Κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ-«Φήμες» ότι το πρόβλημα είναι σοβαρότερο από μια απλή βλάβη στο δίκτυο

Για ακόμη μια μέρα εν μέσω του καλοκαιριού -όπως και το 2018- σημειώθηκαν αλυσιδωτά μπλακ άουτ στο κέντρο της πόλης της Καβάλας. Από τις 19:00 μέχρι και τις 20:15 το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιουλίου 2019 το ρεύμα «έπεσε» 4 φορές, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Καβάλας να δέχεται κλήσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων από ασανσέρ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, το αντιμετώπισαν οι επαγγελματίες, οι οποίοι έχασαν ένα απόγευμα δουλειάς, ενώ διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση σχετικά με τη βλάβη και την αποκατάστασή της.




«Φήμες», δε, λένε ότι το πρόβλημα είναι κάτι παραπάνω από μια απλή βλάβη στο δίκτυο, αλλά αφορά το ίδιο το δίκτυο της πόλης, μιας και τα μπλακ άουτ σημειώνονται όλο και πιο συχνά, ειδικά τα καλοκαίρια όπου είναι αυξημένες οι ανάγκες ρευματοδότησης (κλιματιστικά, ψυγεία κτλ).