Beer Festival στην Καβάλα: Τελικά τα ποτήρια θα γεμίσουν μέσα στο καλοκαίρι του 2019!

Η Action Team ανακοινώνει ότι το φεστιβάλ «θα πραγματοποιηθεί και θα είναι καλύτερο από ότι προγραμματίζαμε», χωρίς να λείπουν και οι σπόντες προς όσους «βάζουν άδικα εμπόδια σε ό,τι κάνουμε»

Τελικά δεν ματαιώνεται, αλλά αναβάλλεται… Ο λόγος για το Beer Festival στην Καβάλα το οποίο τελικά «θα πραγματοποιηθεί και θα είναι καλύτερο από ότι προγραμματίζαμε», όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, ήτοι η Action Team, χωρίς να λείπουν και οι σπόντες προς όσους «βάζουν άδικα εμπόδια σε ό,τι κάνουμε».

Όσον αφορά την τοποθεσία και τις ημερομηνίες, θα υπάρξουν νεώτερα τις επόμενες μέρες, το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι το φεστιβάλ θα γίνει εντός του καλοκαιριού του 2019.




Η ανακοίνωση της Action Team

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Beer Festival, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 2 και 3 Αυγούστου 2019, αναβάλλεται. Παρόλα αυτά, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μέσα στην φετινή καλοκαιρινή περίοδο, αλλάζοντας τις ημερομηνίες και την τοποθεσία του φεστιβάλ. Τα αίτια αναβολής είναι τα γνωστά, άδικα εμπόδια που έχουν δημιουργήσει οι (…) σε κάθε δράση της Action Team. Επομένως, το Beer Festival θα πραγματοποιηθεί και θα είναι καλύτερο από ότι προγραμματίζαμε! Αναμείνατε στο ακουστικό σας, ευχαριστούμε για την κατανόηση.