Γιώργος Φιλόσογλου: Ραντεβού στα δικαστήρια για τις διακοπές ρεύματος

«Κάτι πολύ σοβαρό ή πολύ πονηρό συμβαίνει» κατά τον αντιδήμαρχο Καβάλας και δικηγόρο, διαμηνύοντας ότι θα μπει «τέλος στην ανοχή» με τον τελευταίο λόγο να τον έχουν πλέον τα δικαστήρια

Οι συχνές διακοπές ρεύματος στην πόλη της Καβάλας, αλλά και σε όλο τον δήμο, προκάλεσαν την αντίδραση των επαγγελματιών (διαβάστε εδώ την οργισμένη ανακοίνωση), αλλά και του αντιδημάρχου Καβάλας και δικηγόρου Γιώργου Φιλόσογλου, ο οποίος τονίζει ότι είναι «θέμα αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού» που θα λυθεί στα δικαστήρια, προσθέτοντας με ανακοίνωσή του ότι «κάτι πολύ σοβαρό ή πολύ πονηρό συμβαίνει και είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση υπάρχουν ευθύνες. Ό,τι πουν τα δικαστήρια…».

Η ανάρτηση του Γιώργου Φιλόσογλου

Το επόμενο διάστημα θα κινηθώ νομικά κατά των υπευθύνων ηλεκτροδότησης της πόλης. Δεν έχει σημασία εάν η ζημιά είναι ένα μπουκάλι γάλα η και κάτι πολύ περισσότερο. Θα υποχρεωθούν να απαντήσουν και εάν δεν πείσουν να αποζημιώσουν. Είναι πρωτίστως θέμα αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού. Η κυνική απάθεια και η έλλειψη έγκυρης άμεσης ενημέρωσης ως οφείλεται, δείχνει πως κάτι πολύ σοβαρό ή πολύ πονηρό συμβαίνει. Είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση υπάρχουν ευθύνες. Ανοχή τέλος.
Ό,τι πουν τα δικαστήρια.