Μια Lambo στο κέντρο της Καβάλας [φωτογραφίες]

Το εντυπωσιακό πολυτελές υπεραυτοκίνητο τράβηξε τα βλέμματα και τα... φλας των περαστικών, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα της αγοράς-Γιατί δεν... κάνει για την Καβάλα

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στον κόσμο και τραβάει πάντα όλα τα βλέμματα, αλλά όχι όλα τα… πορτοφόλια, καθώς πρόκειται επίσης και για ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα της αγοράς, μιας και η… συμβατική του έκδοση στοιχίζει κάτι λιγότερο από 400.000 ευρώ.

Μια Lamborghini Huracan είναι πάντα γεγονός, ακόμα και αν ζεις στο Ντουμπάι και την βλέπεις σε κάθε τετράγωνο, πόσο μάλλον στην Καβάλα. Ένας εκ των 10.000 εκπροσώπων της ιταλικής φινέτσας σε 4 τροχούς που κυκλοφορούν στον κόσμο έκανε την εμφάνισή του την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 στο κέντρο της πόλης, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των περαστικών, ντόπιων και τουριστών.




Άλλοι το φωτογράφιζαν, άλλοι το χάζευαν και άλλοι το… γκούγκλαραν για να τσεκάρουν ποιο μοντέλο είναι.

Δεν έλειψαν, δε και τα… σχόλια ότι δεν κάνει για την Καβάλα, καθώς είναι πολύ χαμηλό και δεν θα αντέξει τις λακκούβες, παρόλο που «τραβάει» στις ανηφόρες, καθώς διαθέτει έναν κινητήρα 5.000 κυβικών και 600 και πλέον ίππων, αλλά στην πόλη καίει πολύ, κοντά στα 20 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, χώρια κάνα χιλιάρικο τα τέλη κυκλοφορίας. 

*Οι φωτογραφίες είναι από την ομάδα του facebook Kavala-Η πόλη της καρδιάς μας