Καταγγελία «Αισώπου»: Άγνωστος χτύπησε αδέσποτα και μια γυναίκα που προσπάθησε να τα προστατέψει

Σύμφωνα με την καταγγελία του Φιλοζωικού Σωματείου της Καβάλας το περιστατικό έλαβε χώρα στην παραλιακή οδό της πόλης και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία

Τον ξυλοδαρμό αδέσποτων, αλλά και μιας γυναίκας που προσπάθησε να τα προστατέψει καταγγέλλει με ανάρτησή στο facebook το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος». Σύμφωνα με αυτήν, ένας άνδρας ο οποίος έβγαλε τα σκυλιά του βόλτα στην παραλιακή οδό της Καβάλας το απόγευμα της Κυριακής 11 Αυγούστου 2019 άρχισε να χτυπάει τα αδέσποτα της περιοχής. Όταν μια γυναίκα πήγε να τα σώσει, χτύπησε και την ίδια και την απείλησε ότι θα επανέλθει… δριμύτερος για να «σακατέψει» όλα τα αδέσποτα της περιοχής.




Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, όμως όταν έφτασε, ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Το Σωματείο καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να το αναφέρει στις Αρχές ή να στείλει μήνυμα στον λογαριασμό του στο facebook εδώ, ενώ ήδη υπάρχουν δύο αυτόπτες μάρτυρες.

Η καταγγελία του «Αισώπου»

Πριν λίγη ώρα μας ήρθε ένα μήνυμα για έναν «κύριο» που σακάτεψε στο ξύλο τα σκυλιά της περιοχής! Με βάση αυτά που είπε λοιπόν αυτός μάγκας κατεβαίνει καθημερινά βόλτα με τα σκυλιά του και επειδή θεωρεί ότι τα αδέσποτα θα τον ενοχλήσουν τα σακατεύει στο ξύλο έτσι και σήμερα έκανε το ίδιο! Σήμερα όμως υπήρχε μια γυναίκα που το είδε και έπεσε επάνω στα σκυλιά για να τα σώσει και φυσικά χτύπησε και εκείνη! Όταν τον ρώτησαν γιατί το κάνει αυτό έχεις και σκυλί άρα τα αγαπάς τα σκυλιά αυτός απάντησε “αυτά να ψοφήσουν και αύριο θα κατέβω με μαγκούρα και θα τα σακατέψω!”.

Πάλι καλά αυτήν την φορά υπήρχαν άτομα που δεν τον άφησαν έτσι μαζί με τη γυναίκα που τη χτύπησε και κάλεσαν την αστυνομία! Μισή ώρα μετά αφού ήρθαν ο κύριος είχε φύγει φυσικά και τελικά τους είπαν ότι έπρεπε να καλέσουν το λιμενικό!

Εδώ θα θέλαμε να πούμε ότι ήρθε ο καιρός και ο Δήμος να ανοίξει επιτέλους τα μάτια του που ονομάζουν όλα τα σκυλιά επιθετικά και να ψάχνουν καλύτερα γιατί ένα σκυλί μπορεί να επιτεθεί σε κάποιον και να μην τα μαζεύουν όλα με το παραμικρό! Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί έχουν μαζευτεί από τον Δήμο «επιθετικά» σκυλιά σε εκείνη την περιοχή και αν ψάξανε μήπως τα ίδια έχουν πέσει θύματα επίθεσης από δίποδα όπως αυτόν τον μάγκα!

Έχουμε ξεκινήσει με τους δύο μάρτυρες να γίνουν όλα τα διαδικαστικά για να τιμωρηθεί! Φυσικά πρέπει να γίνει έλεγχος για το αν κακοποιεί και το σκυλί του!

Εάν υπάρχει κάποιος ακόμα που είδε τι έγινε παρακαλούμε να μας στείλει μήνυμα!

Αυτοί οι «άνθρωποι» είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία, από ό,τι είδαμε, πέρα από τα σκυλιά χτύπησε τη γυναίκα που πήγε να σώσει τα σκυλιά και αύριο μεθαύριο μπορεί να χτυπήσει και ένα παιδί που τον ενοχλεί!

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!