Αμμόγλωσσα Κεραμωτής: Τροπικές εικόνες… από ψηλά [βίντεο]

Ήλιος, θάλασσα, κρυστάλλινα νερά και χρυσαφένια άμμος, συνθέτουν την εικόνα της μεγαλύτερης αμμόγλωσσας της Ελλάδας η οποία θυμίζει ατόλη σε τροπικό νησί-Απολαύστε την με τα «μάτια» της Up Drones

Ήλιος, θάλασσα, κρυστάλλινα νερά και χρυσαφένια άμμος, συνθέτουν την εντυπωσιακή εικόνα της μεγαλύτερης αμμόγλωσσας της Ελλάδας η οποία θυμίζει ατόλη σε τροπικό νησί.

Ο λόγος για την Αμμόγλωσσα της Κεραμωτής, με το news247.gr να αναφέρεται με κολακευτικά λόγια γι΄αυτό το υπέροχο μνημείο της Φύσης, «αξιοποιώντας» τα εντυπωσιακά εναέρια πλάνα της Up Drones.

Η Αμμόγλωσσα Κεραμωτής ανήκει στον δήμο Νέστου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Κεραμωτής. Η παραλία Αμμόγλωσσα Κεραμωτής βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Κεραμωτής και απέχει 40 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης της Καβάλας.




Βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία 2018 ξεχωρίζει για το εντυπωσιακό της σχήμα που θυμίζει γλώσσα. Η παραλία μήκους 5 χιλιομέτρων έχει ένα μικρό τμήμα της οργανωμένο με ξαπλώστρες και ομπρέλες, γύρω από τα beach bar, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της είναι ελεύθερο.

Στο πευκοδάσος το οποίο βρίσκεται πίσω από την παραλία βρίσκουν καταφύγιο πολλά αποδημητικά πουλιά, όπως ο λευκοτσικνιάς και αποτελεί ιδανικό μέρος για πικ νικ, ακριβώς απέναντι από τη Θασοπούλα και τη Θάσο.

Δείτε στο εντυπωσιακό βίντεο την Αμμόγλωσσα από ψηλά

*Φωτογραφία: visit kavala Βίντεο: Up Drones