Παράσταση διαμαρτυρίας γονέων κατά της τοποθέτησης κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Συνεχίζονται οι δράσεις και οι αντιδράσεις των Συλλόγων και των κατοίκων της Δεξαμενής για να αποτραπούν τα σχέδια της εταιρίας

Τα τελευταία 24ωρα γονείς, εκπαιδευτικοί και κάτοικοι της περιοχής της Δεξαμενής και των Αγίων Αναργύρων είναι «στο πόδι» αφού δύο χρόνια μετά την πρώτη, αποτυχημένη προσπάθεια, εταιρία κινητής τηλεφωνίας αποπειράται για ακόμα μία φορά να τοποθετήσει κεραία σε εγκαταλελειμένη οικοδομή που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αιμιλιανού και Κωνσταντινουπόλεως.




Μετά την έκτακτη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 [διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ] και μετά την επίσκεψη αντιπροσωπείας των συλλογικοτήτων που αντιδρούν στη Δήμαρχο Καβάλας [περισσότερα εδώ], τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019, στις 09:00, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δήμου Καβάλας και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου, του 12ου και του 13ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας δίνουν «ραντεβού» έξω από το κτίριο όπου ήδη γίνονται εργασίες τοποθέτησης  της κεραίας.

Στο κάλεσμά τους, οι πρόεδροι των Συλλόγων αναφέρουν: «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μην εγκατασταθεί η κεραία! Δεν παίζουμε με την υγεία των οικογενειών μας! Μακριά από τα σχολεία μας οι κεραίες»!