Στην Τσανάκα το κουπόνι των 15.000 ευρώ για το δωρεάν WiFi σε δημόσιους χώρους της Καβάλας

Το παρέλαβε απ’ την συντονίστρια καινοτομίας του εκτελεστικού οργανισμού καινοτομίας και Δικτύων (INEA) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Στη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, την οποία επισκέφτηκε την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019, στο γραφείο της, η Σοφία Παπαντωνιάδου η Συντονίστρια Καινοτομίας του Εκτελεστικού Οργανισμού Καινοτομίας και Δικτύων (INEA) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρέδωσε το κουπόνι για το πρόγραμμα WiFi4EU, στο οποίο ο Δήμος Καβάλας έχει ενταχθεί. Κατά την παράδοση, παραβρέθηκαν ο Δήμος Τουλκίδης, εντεταλμένος σύμβουλος  Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας και ο Διευθυντής της ίδιας υπηρεσίας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσω του WiFi4EU, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιθυμεί να εξασφαλίσει δωρεάν συνδεσιμότητα Wi-Fi για τους πολίτες και τους επισκέπτες σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία, παντού στην Ευρώπη. Αντίστοιχα και ο Δήμος Καβάλας θα εγκαταστήσει τον εξοπλισμό του προγράμματος, προϋπολογισμού 15.000 ευρώ, σε χώρους υψηλής επισκεψιμότητας, για πολίτες και επισκέπτες.