Παληό Καβάλας: Τέλος εποχής για το «Κοράλλι». Κατεδαφίστηκαν τα αυθαίρετα κτίσματα [φωτογραφίες]

Τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας «έριξαν» εγκαταστάσεις και κατασκευές, κάποιες από τις οποίες χρονολογούνταν από την εποχή... Αθανασιάδη!

Από νωρίς το πρωί της παραμονής του Δεκαπενταύγουστου 2019 οι μπουλντόζες του Δήμου Καβάλας έπιασαν δουλειά στο Παληό Καβάλας, εκτελώντας εργασίες κατεδάφισης των αυθαίρετων κτισμάτων που, για χρόνια, στέγαζαν τις υπηρεσίες αναψυκτηρίου και ταβέρνας στο πάρκο «Κοράλλι».




Ως γνωστόν, στο «Κοράλλι» μέχρι και δύο χρόνια πριν λειτουργούσε αναψυκτήριο, σνακ-μπαρ το οποίο κάθε καλοκαίρι σέρβιρε αναψυκτικά και ποτά αλλά και ψητά της ώρας στους κατοίκους του οικισμού που κάθε βράδυ κατέκλειζαν το πάρκο. Η άδεια του επιχειρηματία δεν ανανεώθηκε και από τότε το «Κοράλλι» φιλοξενεί μόνον παιδιά στο ανακαινισμένο πάρκο και στο, επίσης ανακαινισμένο, γήπεδο μπάσκετ αλλά και γονείς στους τραπεζόπαγκους που τοποθέτησε ο Δήμος Καβάλας εκεί όπου κάποτε η επιχείρηση «άπλωνε» τα τραπεζοκαθίσματά της.

Το πρωί της Τετάρτης 14 Αυγούστου, τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Ευαγγελία Δρακονάκη, «έριξαν» τα αυθαίρετα κτίσματα και τις αυθαίρετες κατασκευές που υπήρχαν στο πίσω μέρος του πάρκου, κάποια εκ των οποίων χρονολογούνταν από την εποχή του… Λευτέρη Αθανασιάδη.

Νά πώς έχει διαμορφωθεί ο χώρος στο «Κοράλλι» μετά την επιχείρηση κατεδάφισης της Τεχνικής Υπηρεσίας: