Γλυκερία-Ασλανίδου στη Νέα Πέραμο Καβάλας: Τα «έσπασαν» παρά τα καιρικά τερτίπια [φωτογραφίες, βίντεο]

Οι δύο δημοφιλείς ερμηνεύτριες σκόρπισαν τις κακοκεφιές, αλλά όχι και τα... σύννεφα, με τη βροχή να έρχεται στο τέλος της συναυλίας-Αμείωτη η διάθεση του κόσμου που δε σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει

Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά στο τέλος τα… μούσκεψε. Ο λόγος για την καλοκαιρινή συναυλία την οποία διοργάνωσε ο δήμος Παγγαίου το βράδυ της Πέμπτης 15 Αυγούστου 2019 στην Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου με τη Γλυκερία και τη Μελίνα Ασλανίδου.

… Και μπορεί τα σύννεφα να μην επέτρεψαν την εμφάνιση της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, ωστόσο οι μακρινοί κεραυνοί και αστραπές δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, συμπληρώνοντας το κέφι και την ενέργεια που σκορπούσαν στο πολυπληθές κοινό οι δυο αγαπημένες ερμηνεύτριες.




Ο κόσμος «ακολουθούσε» τα… παραγγέλματα των ερμηνευτριών και δε σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει, μέχρι που η βροχή αποφάσισε να σταματήσει τη συναυλία, οι ακροατές, όμως, είχαν προλάβει να απολαύσουν το μεγαλύτερο μέρος της, με το αίτημα για επανάληψη τέτοιων βραδιών να πλανάται ακόμα πάνω από το εντυπωσιακό Κάστρο της Νέας Περάμου.

Πάντως, κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν ακόμα και τη δυσμενή -για τους περισσότερους- συγκυρία της καταιγίδας, απολαμβάνοντας κάτω από την Ανακτορούπολη, στην παραλία, το show των κεραυνών και των αστραπών, ως… αντικαταστάτες της Πανσελήνου, υπό τους ήχους της συναυλίας.

Δείτε βίντεο από τη συναυλία