Ακτοπλοϊκή σύνδεση Σαμοθράκης: Το ANDROS JET φεύγει, το ΑΡΤΕΜΙΣ έρχεται

Ποιο είναι το σκαρί της Hellenic Seaways το οποίο θα αντικαταστήσει το πλοίο της SeaJets-Δείτε τα δρομολόγια του ANDROS JET για την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 από και προς τη Σαμοθράκη

Παρατείνεται μέχρι και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 η δρομολόγηση του επιβατηγού-οχηματαγωγού ταχύπλοου ANDROS JET της εταιρίας SeaJets στη γραμμή Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 τη συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή θα καλύπτει το επιβατηγό-οχηματαγωγό «ΑΡΤΕΜΙΣ» της Hellenic Seaways.

Τα αναλυτικά δρομολόγια των δύο πλοίων θα ανακοινωθούν από τις διαχειρίστριες εταιρίες.

Εξάλλου, το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Άναξ» θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τη γραμμή μέχρι και το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019, για τη μεταφορά οχημάτων μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.

Τέλος, κανονικά εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγιά του το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο «ΖΕΦΥΡΟΣ».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Hellenic Seaways, το «ΑΡΤΕΜΙΣ» είναι ναυπήγησης 1997, έχει μήκος 89,76 μέτρα, αναπτύσσει ταχύτητα 19,2 κόμβων την ώρα και μπορεί να μεταφέρει 748 επιβάτες και 65 ιδιωτικής χρήσης οχήματα.

Σημειώνεται πως το πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» είναι κατάλληλο ως προς το μέγεθος και το βύθισμά του για να εκτελεί δρομολόγια στην εν λόγω γραμμή.

Τα δρομολόγια του ANDROS JET για την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Συνεχίζονται και την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 τα δρομολόγια του ANDROS JET στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και αντιστρόφως.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τα δρομολόγια.

*Πηγή: kavalaportnews.gr Φωτογραφία: ellinikiaktoploia.net