Νέα Ηρακλίτσα Καβάλας: 5η μέρα και κανένα ίχνος της 14χρονης Μαριάννας

Η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Αυγούστου 2019-Συνεχίζονται οι έρευνες από την Αστυνομία και από εθελοντές χωρίς ωστόσο να έχουν αποδώσει μέχρι τώρα καρπούς οι προσπάθειές τους

Για 5η μέρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής η 14χρονη Μαριάννα Π. η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Αυγούστου 2019 στη Νέα Ηρακλίτσα του δήμου Παγγαίου.

Αστυνομία και εθελοντές συνεχίζουν να αναζητούν τα ίχνη της νεαρής κοπέλας τόσο στην περιοχή της Νέας Ηρακλίτσας όσο και στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς ωστόσο να έχουν αποδώσει μέχρι τώρα καρπούς οι προσπάθειές τους ενώ εξακολουθεί να είναι σε ισχύ ο συναγερμός Amber Alert για την εξαφάνιση ανηλίκων από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».




Η Μαριάννα Π. έχει ύψος 1,63 μ., είναι 66 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σορτσάκιλευκή αμάνικη μπλούζα με πολύχρωμες ρίγες και μπορντό αθλητικά παπούτσια μάρκας Kappa.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.