Συγχαρητήριο μήνυμα Μουριάδη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ο νέος Δήμαρχος Καβάλας καλωσορίζει επίσης στην πόλη και τους νεοεισαχθέντες στο Διεθνές Πανεπιστήμιο

«Συγχαίρω θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολικών μονάδων της Καβάλας που έδωσαν με επιτυχία τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων. Η εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας δικαίωσε την πολυετή προσπάθεια που κατέβαλαν για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και να ενταχθούν με περισσότερες γνώσεις και εφόδια τόσο στην αγορά εργασίας όσο και στη διαδικασία ανάπτυξης της χώρας μας σε οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.

Επίσης, άξιοι συγχαρητηρίων είναι αφενός μεν οι γονείς των μαθητών διότι στάθηκαν στο πλευρό τους με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο και αφετέρου οι καθηγητές της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου μας που βοήθησαν τα παιδιά με την εγνωσμένη επαγγελματική τους επάρκεια στους τομείς της ψυχολογικής στήριξης και της κατάλληλης προετοιμασίας πριν την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Θέλω ακόμη να ενθαρρύνω τους μαθητές που δεν θα διαβούν τη φετινή χρονιά το κατώφλι των πανεπιστημιακών σχολών να οπλιστούν με υπομονή προκειμένου να αξιοποιήσουν τις επόμενες ευκαιρίες ανάδειξης των ικανοτήτων τους.

Τέλος, ως δήμαρχος Καβάλας επιθυμώ να καλωσορίσω στη φιλόξενη πόλη μας όσες και όσους θα φοιτήσουν στα τμήματα και τις σχολές του νεοϊδρυθέντος Διεθνούς Πανεπιστημίου και να δεσμευθώ ότι σε αγαστή συνεργασία με τις πρυτανικές αρχές θα εργαστώ όχι μόνο για την περαιτέρω αναβάθμιση του, αλλά και για την ομαλή ένταξη των νέων φοιτητών στην περιοχή μας».