«Σίγησαν» οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στην Καβάλα

Διακοπή της ηλεκτροδότησης στο ύψωμα «Βασιλάκη», όπου βρίσκονται οι κεραίες και οι αναμεταδότες των σταθμών

Eκτός… αέρα βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής (6/9) όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Καβάλας εξαιτίας της διακοπής ρεύματος στο ύψωμα «Βασιλάκη» όπου βρίσκονται οι κεραίες και οι αναμεταδότες τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΗ, η διακοπή θα είναι πολύωρη, αφού θα διαρκέσει 7 ώρες. Ξεκίνησε στις 8.00 το πρωί και η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί στις 15.00.

Διακοπές ρεύματος μικρότερης διάρκειας σημειώθηκαν σε Αμισιανά, Κοκκινόχωμα, στο γήπεδο της Ελευθερούπολης  και από το Ακροβούνι μέχρι το Σιδηροχώρι (από τις 8.00 έως και τις 8.45) και θα σημειωθούν από τις (14.00 έως τις 15.00).

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ αναφέρει τα εξής:

«Από 8.00 έως 15.00: Διακοπή στο ύψωμα «Βασιλάκη» μετά το ξενοδοχείο «Φιλοξένια» και όλο το ύψωμα με τις κεραίες των αναμεταδοτών των Ρ/Σ, ΟΤΕ κλπ.

Από 8.00 έως 8.45 και από 14.00 έως 15.00: Εκτός του υψώματος «Βασιλάκη» και Αμισιανά, Κοκκινόχωμα, «Ιατρόπουλος», Στρατόπεδο «Νάτσιου», Γήπεδο Ελευθερούπολης, Ακροβούνι, Εξοχή, Κηπιά, Μέλισσα, Μεσιά, Αυλή, Χρυσόκαστρο, Μελισσοκομείο, Καραβαγγέλης, Δημαράς, Σιδηροχώρι.