Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος του Υδραγωγείου λόγω νέων ασφαλτοστρώσεων

Τα μέτρα θα ισχύσουν για 5 ημέρες και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παράπλευρη παρακαμπτήρια ασφαλτοστρωμένη οδό

Τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εθνική Οδό Αμφίπολης – Καβάλας, από την χ/θ 52+820 μέχρι χ/θ 53+220, στο ύψος του Υδραγωγείου στο δρόμο από τον Σταυρό προς τον Αμυγδαλεώνα,  για την πραγματοποίηση εκ νέου εργασιών ασφαλτόστρωσης, αποφάσισε η Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας. Τα μέτρα αυτά θα ισχύσουν για 5 ημέρες από την Δευτέρα 9-9-2019 έως την Παρασκευή 13-9-2019.

– Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

α) από Αμφίπολη προς Καβάλα εκτροπή κυκλοφορίας από τη χ/θ 52+820, σε παράπλευρη παρακαμπτήρια ασφαλτοστρωμένη οδό, που αποτελεί τμήμα της πρώην Εθνικής Οδού Αμφίπολης Καβάλας, η οποία είναι διπλής κατεύθυνσης αλλά κατά την περίοδο διεξαγωγής των εργασιών θα εξυπηρετεί αποκλειστικά την κατεύθυνση από Αμφίπολη προς Καβάλα.

β) από Καβάλα προς Αμφίπολη θα διεξάγεται παραπλεύρως των εκτελούμενων εργασιών.

– Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και η οδός θα παραδίδεται ανεμπόδιστα στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με ευθύνη του αναδόχου να τοποθετηθεί κατάλληλη σήμανση διαχωρισμού των λωρίδων αντίθετης κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί διαγράμμιση επί του οδοστρώματος, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Καβάλας και του ΤΤ Καβάλας.