Καβάλα: Δύο ληστείες με άσκηση βίας μέσα σε λίγη ώρα στη Νέα Πέραμο!

Και στις δυο περιπτώσεις οι ληστές τραυμάτισαν ελαφρά τις γυναίκες ενοίκους των σπιτιών που έβαλαν στόχο-Αίτημα των κατοίκων να ενισχυθεί το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα

«Βροχή» τα περιστατικά κλοπών το τελευταίο διάστημα στη Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου, μόνο που αυτήν τη φορά οι δράστες το πήγαν ακόμα παραπέρα, καθώς μέσα σε λίγη ώρα σημειώθηκαν δύο σοβαρά περιστατικά.

Στην πρώτη περίπτωση το βράδυ της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2019 περίπου 6 άτομα τα οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- επέβαιναν σε τζιπ μεγάλου κυβισμού με ξένες πινακίδες, προσπάθησαν να μπουν σε οικεία πίσω από γνωστό σούπερ μάρκετ θεωρώντας ότι λείπουν οι ένοικοι, όμως έκαναν λάθος, καθώς η μία εκ των ενοίκων βρήκε από το σπίτι και οι δράστες τη χτύπησαν ελαφρά και εξαφανίστηκαν.




Λίγη ώρα νωρίτερα σε άλλο σημείο του χωριού, 3 άτομα εισήλθαν σε οικία και -κατά πληροφορίες- χτύπησαν τη γυναίκα ένοικο με σκοπό να τη ληστέψουν.

Και στις δυο περιπτώσεις οι δράστες εξαφανίστηκαν, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Οι κάτοικοι του χωριού είναι θορυβημένοι από τα πολλά περιστατικά ληστειών και κλοπών, ειδικά το καλοκαίρι και ζητούν επιτακτικά να ενισχυθεί το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.