Δήμος Παγγαίου: Βανδαλισμοί στην παιδική χαρά της Ελευθερούπολης [φωτογραφίες]

Άγνωστοι προξένησαν φθορές σε έναν χώρο-στολίδι τον οποίο χαίρονται μικροί και μεγάλοι-Η αντίδραση του αντιδημάρχου του δήμου Χρήστου Μποσμπότη

Ούτε ιερό ούτε όσιο έχουν κάποιοι άνθρωποι. Αυτό αποδεικνύεται για άλλη μια φορά από τους βανδαλισμούς τους οποίους προξένησαν -πιθανώς βραδυνές ώρες- στην παιδική χαρά στην καρδιά της Ελευθερούπολης του δήμου Παγγαίου, ένας χώρος-στολίδι τον οποίο χαίρονται μικροί, αλλά και μεγάλοι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται σημάδια βανδαλισμού στην εν λόγω παιδική χαρά, με τη Δημοτική Αρχή να προτίθεται να προστατεύσει τον χώρο, αλλά και να αποκαθιστά τις ζημιές που προκαλούν κάποιοι, καθώς αποτελεί έναν καλαίσθητο χώρο συγκέντρωσης εκατοντάδων παιδιών καθημερινά.

«Τη νέα παιδική χαρά της Ελευθερούπολης, επισκέπτονται κάθε μέρα εκατοντάδες παιδιά. Οι βανδαλισμοί της παιδικής χαράς είναι και αυτοί τακτικοί!!!! Όσο κάποιοι δεν σέβονται αυτό το κόσμημα τόσο γιγαντώνεται η θέληση μας να την προστατεύουμε και να αποκαθιστούμε κάθε ζημιά!!!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο αντιδήμαρχος του δήμου Χρήστος Μποσμπότης.