Δήμος Παγγαίου: Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη με ένα μεγάλο όνομα στη σκηνή

Η μεγάλη γιορτή της αγοράς επανέρχεται... δριμύτερη με πολλές δράσεις για όλες τις ηλικίες-Οι στόχοι και οι προσδοκίες του δήμου για το αναρριχητικό κέντρο της Νέας Ηρακλίτσας

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης ανακοίνωσε πως την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη η Λευκή Νύχτα μετά την αναβολή της λόγω των εθνικών εκλογών. Ένας επιτυχημένος θεσμός ο οποίος ξεκίνησε το 2016 και καθιερώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία σε μια μικρή πόλη με ένα πολύ δραστήριο Εμπορικό Σύλλογο.
«Περιμένουμε τους δημότες μας και τον κόσμο από τους όμορους Νομούς για να περάσουν υπέροχες στιγμές. Η Ελευθερούπολη έχει μια δυναμική αγορά. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι πως συνδυάζεται με πολλές συναυλίες τοπικών και μη συγκροτημάτων. Αυτήν τη φορά αποφασίσαμε να φέρουμε κοντά μας τον Νίκο Πορτοκάλογλου, έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη που θα τραβήξει πολύ κόσμο στην Ελευθερούπολη για να ακούσει τις γνωστές του επιτυχίες. Η Λευκή Νύχτα θα γίνει όπως κάθε φορά Παρασκευή και τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά μέχρι αργά τη νύχτα, θα υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις, λαχειοφόρος αγορά και κληρώσεις προϊόντων από τον Εμπορικό Σύλλογο. Ο κόσμος πιστεύουμε πως θα ανταποκριθεί. Μας ενδιαφέρει η αγορά της πόλης μας να έχει μακροχρόνια επιβίωση και η πελατεία των καταστημάτων να μένει ευχαριστημένη, πράγμα που συμβαίνει όπως λένε οι καταστηματάρχες», αναφέρει ο κ. Μποσμπότης.

Η Νέα Ηρακλίτσα θα γίνει ένα πανελληνίως γνωστό αναρριχητικό κέντρο

Ο κ Μποσμπότης αναφέρθηκε και στο άθλημα της αναρρίχησης το οποίο βρήκε το… σπίτι του στη Νέα Ηρακλίτσα, σε από τα καλύτερα αναρριχητικά πεδία στην Ελλάδα που συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα. «Στόχος είναι κάποια στιγμή την Ηρακλίτσα να την προβάλουμε ως αναρριχητικό κέντρο πανελλήνια αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο δήμος είναι κοντά στην προσπάθεια αυτή με τα απαραίτητα υλικά και πολλές άλλες διευκολύνσεις», ανέφερε ο αντιδήμαρχος.

*Φωτογραφία: Βαγγέλης Φέρελης