Καβάλα: Δύο τροχαία μέσα σε λίγη ώρα-Καραμπόλα στο Παληό [φωτογραφία]

Στη μια περίπτωση το ένα όχημα πήρε φωτιά η οποία έσβησε αμέσως χάρη στην επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας-«Γυαλί» οι δρόμοι λόγω της βροχής

Δύο τροχαία ατυχήματα συνέβησαν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στην Καβάλα και μάλιστα μέσα σε λίγη ώρα σε διαφορετικά σημεία και -ευτυχώς- μόνο με υλικές ζημιές.




Το πρώτο συνέβη στο Περιγιάλι στο φανάρι του ΟΑΕΔ γύρω στις 10:30, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με το ένα να παίρνει φωτιά η οποία έσβησε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας.

Λίγες ώρες μετά, το μεσημέρι περί τις 13:00, έγινε καραμπόλα στον κεντρικό δρόμο του Παληού με εμπλεκόμενα 3 αυτοκίνητα τα οποία υπέστησαν περιορισμένες υλικές ζημιές. Και στις δυο περιπτώσεις δεν τραυματίστηκε κάποιος οδηγός ή επιβάτης.

Να σημειωθεί ότι κοντά στη Βίλα Ρομάντικα στη στροφή σημειώθηκαν άλλα δύο τροχαία με μικρές υλικές ζημιές, κατά τα οποία δύο οχήματα -σε διαφορετικές περιπτώσεις- προσέκρουσαν στα προστατευτικά κάγκελα.

Να σημειωθεί ότι μετά την βροχόπτωση οι δρόμοι ήταν ολισθηροί. Προανάκριση για τα αίτια των δύο ατυχημάτων διενεργεί η Τροχαία Καβάλας.