Φέτος το Caps n cans graffiti jam «πήγε» Σέρρες [φωτογραφίες]

Οι σκέψεις για του χρόνου και η «αποκατάσταση» του graffiti στην ακτή της Ραψάνης το οποίο «καθάρισαν» τα συνεργεία του δήμου Καβάλας, λίγες μέρες πριν αναλάβει η νέα διοίκηση

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε το Serres Caps n cans graffiti jam, με τον ιθύνοντα νου Γιώργο Κιτσουκάκη και τους γκραφιτάδες της Καβάλας να είναι προσκεκλημένοι του εκεί δήμου.

Για άλλη μια φορά η δράση είχε μεγάλη επιτυχία, παρουσία γκραφιτάδων από όλη την Ελλάδα οι οποίοι άδειασαν τα σπρέι και τις εμπνεύσεις τους σε έναν προκαθορισμένο χώρο.

Όσον αφορά το 2020, υπάρχουν σκέψεις να επιστρέψει το event στην Καβάλα, ξεκινώντας από την ακτή της Ραψάνης και την «αποκατάσταση» του graffiti-κληροδότημα από το Kavala Caps n cans graffiti jam 2018 το οποίο «καθάρισαν» τα συνεργεία του δήμου Καβάλας, λίγες μέρες πριν αναλάβει η νέα διοίκηση.

Πάντα, δε, πλανάται η σκέψη ενός μεγάλου graffiti festival στην πόλη και κυρίως «γέμισμα» των μεγάλων γκρίζων τοίχων της Καβάλας, μετά από την εξασφάλιση των απαραίτητων αδειών και τη στήριξη του δήμου.