«Θερμό» επεισόδιο στα ΕΛΤΑ Καβάλας: «Έχω και καραμπίνα…»!

Άνδρες της Αστυνομίας απομάκρυναν νεαρό άνδρα ο οποίος έβριζε και απειλούσε - Απαιτούσε να παρακάμψει τη σειρά προτεραιότητας και να εξυπηρετηθεί πρώτος!

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου 2019 στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην πόλη της Καβάλας μετά από ένα «επεισόδιο» που έληξε με την παρέμβαση της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, τα όργανα της τάξης κλήθηκαν να απομακρύνουν από τον χώρο εξυπηρέτησης του κοινού των ΕΛΤΑ έναν νεαρό αθίγγανο ο οποίος δημιούργησε φασαρία, βρίζοντας και απειλώντας. Ο λόγος; Νωρίτερα είχε «απαιτήσει» από το προσωπικό των Ταχυδρομείων αλλά και τους παριστάμενους συμπολίτες μας που περίμεναν στην ουρά, να εξυπηρετηθεί πρώτος (!) για να πληρώσει έναν λογαριασμό.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Ομάδας ΔΙΑΣ της ΕΛΑΣ και απομάκρυναν τον νεαρό που, σε κάποιο σημείο, «προειδοποίησε» τους αστυνομικούς ότι «έχει και καραμπίνα»!




Από τη «φασαρία» θορυβήθηκαν οι πολίτες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα των ΕΛΤΑ, πολλοί από τους οποίους βγήκαν έξω στον δρόμο, περιμένοντας να λήξει το συμβάν, όπως και έγινε, αρκετή ώρα αργότερα.