Η πρώτη κινητή έκθεση φωτογραφίας του Wheeling2help στην Καβάλα

Με τίτλο «Ταξίδι από το Εγώ στο ΕΜΕΙΣ» μεταφέρονται εικόνες και συναισθήματα από τα πρότζεκτ τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα ταξίδια αλληλόδρασης MyQuest τα τελευταία 3 χρόνια σε κοινότητες σε Αφρική και Ασία

Η πρώτη κινητή έκθεση φωτογραφίας του Wheeling2help στην Καβάλα είναι γεγονός, με το ραντεβού να έχει οριστεί για το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 στον Τσαλαπετεινό (Πλατεία Καραολή και Δημητρίου 36) από τις 20:00.

Συνδιοργανωτές η εθελοντική ομάδα της Καβάλας Action Team.

Είσοδος Ελεύθερη

Λίγα λόγια για την έκθεση

Με τίτλο «Ταξίδι από το Εγώ στο ΕΜΕΙΣ» θα μεταφερθούν εικόνες και συναισθήματα από τα πρότζεκτ τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα ταξίδια αλληλόδρασης MyQuest τα τελευταία 3 χρόνια σε κοινότητες σε Αφρική και Ασία.

Εθελοντές από 12 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο προθυμοποιήθηκαν να φιλοξενηθεί η έκθεση στην πόλη τους, οπότε ξαναπαίρνουν τους δρόμους!

Το Wheeling2help και τις δράσεις του θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όσοι επισκεφθούν τη φωτογραφική έκθεση μόνο για μία μέρα, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν 42 φωτογραφίες εθελοντών της ομάδας οι οποίες αποτυπώνουν τις εμπειρίες τους. Στο πλαίσιο της φωτογραφικής έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται αποσπάσματα από τις παραπάνω δράσεις, καθώς και εντυπώσεις και μαρτυρίες από όσους συμμετείχαν σε αυτές.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Πληροφορίες έκθεσης: Τσαλαπετεινός, Πλατεία Καραολή & Δημητρίου 59

Να σημειωθεί ότι το Wheeling2help είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων που στόχο έχει να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Περισσότερα για το Wheeling2help μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ.