Αμμόλοφοι Καβάλας: Από Αύγουστο χειμώνα και από Οκτώβρη… καλοκαίρι [φωτογραφίες]

Γεμάτες οι παραλίες από κόσμο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές θερμοκρασίες και απόλαυσε το μπάνιο του-Έφυγαν οι Βούλγαροι, ήρθαν οι... Έλληνες-Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Από Μάρτη καλοκαίρι και από Αύγουστο χειμώνα λέει ο λαός, ωστόσο αυτό φαίνεται να ανατρέπεται στους Αμμολόφους του δήμου Παγγαίου, καθώς την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 οι συνθήκες ήταν άκρως καλοκαιρινές.






Όσα beach bars έμειναν ανοιχτά ήταν γεμάτα, με τον κόσμο να απολαμβάνει το φθινοπωρινό… καλοκαίρι και να καταφεύγει στο δροσερό νερό -το οποίο αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου– για να… σβήσει τη ζέστη των 31-32 βαθμών Κελσίου της ατμόσφαιρας.

Ωστόσο η παράταση του καλοκαιριού θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν κάθετη πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς Κελσίου, ως προς τις μέγιστες τιμές της, αλλά και βροχές και καταιγίδες.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ήταν η πρώτη φορά φέτος όπου οι Έλληνες παραθεριστές στους Αμμολόφους υπερτερούσαν των Βαλκάνιων και δη των Βούλγαρων.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του meteokav εδώ.