Νοσοκομείο Καβάλας: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» με μια απλή κίνηση από έναν ιερέα

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής στην Καβάλα, πατέρας Σάββας Κυράζογλου ετοίμασε και πρόσφερε στο προσωπικό του Νοσοκομείου πάνω από 1.000 κεράσματα «για την ολοήμερη και αδιάκοπη διακονία τους»

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εργαζόμενους -γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό- στο Νοσοκομείο Καβάλας και γι’ αυτό φρόντισε ο εφημέριος του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής στην Καβάλα, πατέρας Σάββας Κυράζογλου. Με μια απλή κίνηση είπε το δικό του «ευχαριστώ» εκ μέρους του ποιμνίου για όλα όσα προσφέρει το προσωπικό του Νοσοκομείου στον κόσμο 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες τον χρόνο.

Ο εφημέριος του Ναού ετοίμασε με δική του πρωτοβουλία και έξοδα πάνω από 1.000 κεράσματα για τα περίπου 1.000 άτομα τα οποία εργάζονται στο νοσηλευτικό Ίδρυμα, εξηγώντας με ανακοίνωσή του (διαβάστε την παρακάτω) τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.




Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πατέρας Σάββας πραγματοποιεί διακόνημα με επίκεντρο το Νοσοκομείο, καθώς πριν από μερικούς μήνες με δική του πρωτοβουλία έβαψε το παρεκκλήσι του Νοσοκομείου Καβάλας (διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Το «ευχαριστώ» του πατέρα Σάββα προς το Νοσοκομείο

Πίσω από κάθε ασθενή, υπάρχει ένας γιατρός που βοήθησε… Πίσω από ένα παυσίπονο, υπάρχει ένας νοσηλευτής που το χορήγησε. Ένα κέρασμα για όλους… διοικητικό προσωπικό, γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους πάσης φύσεως. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των νοσηλευομένων και μη, που έχουν όμως εξυπηρετηθεί σε κάποια δύσκολη περίσταση της Ζωής τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Για την ολοήμερη και αδιάκοπη διακονία Σας στην υγεία του συνανθρώπου… Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή δύναμη στο έργο Σας, καλό και ευλογημένο χειμώνα με όσο το δυνατόν λιγότερα περιστατικά!!!

Με αγάπη Χριστού
Πρεσβύτερος Σάββας Κυράζογλου