Οι οπτικές ίνες τα έκαναν μούσκεμα! Χωρίς νερό το κέντρο της Καβάλας [φωτογραφίες, βίντεο]

Συνεργεία του εργολάβου που εκτελεί το έργο για λογαριασμό της Cosmote «έκοψαν» δυο κεντρικούς αγωγούς-Επί ποδός η ΔΕΥΑΚ, στα κάγκελα οι επαγγελματίες

Για ακόμη μια φορά το έργο της τοποθέτησης οπτικών ινών στην πόλη της Καβάλας «έφερε» ζημιές στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης, όπως έγινε και το πρωί της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου 2019 στις 09:30, όταν τα συνεργεία του εργολάβου που εκτελεί το έργο για λογαριασμό της Cosmote «έκοψαν» δυο κεντρικούς αγωγούς.

Το αποτέλεσμα είναι να μείνει το κέντρο της πόλης χωρίς νερό μέχρι και αυτήν την ώρα (13:20), ενώ συνεργεία της ΔΕΥΑΚ έσπευσαν αμέσως στο σημείο της ζημιάς και άδειασαν το δίκτυο, προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο οδός Κασσάνδρου.

Πολίτες και επαγγελματίες είναι εξοργισμένοι, καθώς η μισή αγορά και κυρίως τα καταστήματα εστίασης έμειναν χωρίς νερό. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, μετά από επικοινωνία με τον δήμαρχο, θα ζητήσουν από τον εργολάβο να διακόψει το έργο μέχρι να συνδράμουν τις εργασίες για τις οπτικές ίνες υδραυλικοί, καθώς μέχρι τώρα δεν γινόταν κάτι τέτοιο και το συνεργείο δούλευε χωρίς να έχει υδραυλικούς.

Δείτε βίντεο από την πλημμυρισμένη Κασσάνδρου