Καβάλα: Έριξαν ακαθαρσίες στην πόρτα του γραφείου ενός ανθρώπου που φροντίζει τα αδέσποτα

Το περιστατικό το κατήγγειλε το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος», ενώ κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων

Ένα ακόμη περιστατικό διαγωγής… κοσμιοτάτης απέναντι σε όσους φροντίζουν τα αδέσποτα κατήγγειλε το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος», αναρτώντας και τις σχετικές φωτογραφίες με τις ακαθαρσίες τις οποίες πέταξαν άγνωστοι στην πόρτα γραφείου ενός ανθρώπου ο οποίος φροντίζει τα αδέσποτα στην πόλη της Καβάλας.




Το Σωματείο διαμηνύει ότι τέτοιες πρακτικές δεν αναχαιτίζουν την άσκηση του «νόμιμου δικαιώματος του καθενός να σιτίζει και να φροντίζει αδέσποτα», ενώ πληροφορεί ότι κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων.

Η ανακοίνωση του «Αισώπου»

Από τις φώτο που θα δείτε παρακάτω, θα διαπιστώσετε τί αντίκρισε σήμερα πηγαίνοντας στο γραφείο του ένας άνθρωπος, φιλόζωος, που καθημερινά φροντίζει αδέσποτα! Ο θρασύδειλος που το έπραξε, φυσικά και δεν είχε τα κότσια να το κάνει την ώρα που το συγκεκριμένο γραφείο ήταν ανοιχτό! Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να δείξει πόση παιδεία και αξίες διαθέτει!

Είναι νόμιμο δικαίωμα του καθενός να σιτίζει και να φροντίζει αδέσποτα και κάτι τέτοια ανθρωπάκια φυσικά και δεν μας πτοούν! Προς ενημέρωσή τους λοιπόν, αναφέρουμε πως κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων και πως στον συγκεκριμένο πλέον χώρο, θα υπάρχουν κάμερες!