3ο Ραντεβού στην Ερυθρού: Πολύς ο κόσμος, ακόμη περισσότερες οι αναμνήσεις [φωτογραφίες]

Μεγάλοι και μικροί -σε μειοψηφία- βρέθηκαν και πάλι στο πάλαι ποτέ αγαπημένο σημείο της Καβάλας-Μουσική, χορός και μηχανές σε παράταξη και οι... παράξενες εικόνες

Το «Ραντεβού στην Ερυθρού Σταυρού όπως Παλιά Νο3» το βράδυ του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2019 στην Καβάλα έγινε και αρκετοί ήταν οι συνεπείς, μικροί, αλλά κυρίως μεγάλοι, όσοι έζησαν την εποχή όπου η Ερυθρού Σταυρού μεσουρανούσε στη διασκέδαση της πόλης.

Από νωρίς το απόγευμα οι ήχοι της disco ηχούσαν στον δρόμο, όπως και οι εξατμίσεις από τα «ξερά» τα οποία τέθηκαν σε παράταξη, μαζί με τις αναμνήσεις από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Ο χορός δεν άργησε να πάρει σειρά, χωρίς να… λογαριάζει γκρίζα μαλλιά, όπως και τα αυτοσχέδια μπαράκια, ενώ οι ιστορίες από το παρελθόν έδιναν και έπαιρναν, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο μείγμα κεφιού, παρά το ότι ο κόσμος δεν ήταν τόσος, όσος στα προηγούμενα δύο Ραντεβού, με την… ηρωική Τροχαία να διευθετεί την κίνηση, καθώς η μια λωρίδα προς την έξοδο της πόλης είχε κλείσει από τον κόσμο.




Τα «παράξενα» στιγμιότυπα της βραδιάς; Ένα μικρό παιδάκι το οποίο έπαιζε με το κινητό χωρίς να πτοείται από τον χαμό και μια παρέα επίσης νεαρών παιδιών τα οποία κοιτούσαν παραξενεμένα από το απέναντι πεζοδρόμιο σα να επισκέφτηκαν ένα… μουσείο. Χάσμα γενεών

Δείτε φωτογραφίες από το 3ο Ραντεβού στην Ερυθρού και… Ραντεβού το 2020