Θέλετε να συμμετέχετε στο «φροντιστήριο» της ΠΝΟΗΣ;

Ανοιχτή πρόσκληση προς δασκάλους και καθηγητές, του Συλλόγου της Καβάλας για το παιδί και την οικογένεια, για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας των μαθητών των ωφελουμένων οικογενειών

Πρόσκληση σε δασκάλους και καθηγητές φιλολογίας, μαθηματικών, φυσικής και χημείας, να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλία που θα υλοποιηθεί και φέτος, απευθύνει με ανακοίνωση της η διοίκηση του Συλλόγου «ΠΝΟΗ για το παιδί και την οικογένεια».

Το πρόγραμμα αφορά την ενίσχυση των μαθητών που οι οικογένειες τους υποστηρίζονται από την ΠΝΟΗ και αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα του φροντιστηρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Ο Σύλλογος “ΠΝΟΗ για το παιδί και την οικογένεια” κάνει ανοικτή πρόσκληση για εθελοντική προσφορά σε δασκάλους, φιλολόγους, μαθηματικούς, φυσικούς και χημικούς προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του τμήματος της ενισχυτικής διδασκαλίας του Συλλόγου.

Τα μαθήματα γίνονται στον χώρο της ΠΝΟΗΣ και εξυπηρετούνται οι μαθητές των υποστηριζόμενων οικογενειών του Συλλόγου, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα φροντιστηρίων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2510232211 καθημερινά 9:30 – 13:15».