Η Δράμα αποκτάει εξωτερικό ογκολογικό ιατρείο με υπεύθυνο τον Δημήτρη Κασαράκη

Υπεγράφη η μετακίνησή του γιατρού από το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Κέντρο Θεσσαλονίκης-Κάθε πότε θα λειτουργεί εξωτερικό ογκολογικό ιατρείο στη Δράμα

Ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του Παθολόγου-Ογκολόγου του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Δημητρίου Κασαράκη με το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ο οποίος θα λειτουργεί εξωτερικό ογκολογικό ιατρείο στη γειτονική πόλη κάθε Παρασκευή. Το γεγονός το επιβεβαίωσε και ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ και γιατρός Κώστας Μπλούχος με σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς όσους συνέδραμαν για αυτήν την εξέλιξη.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπλούχου

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας του Ιατρού κ. Δημητρίου Κασαράκη, Παθολόγου-Ογκολόγου του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Υπεγράφη η μετακίνησή του και έτσι ο κ. Κασαράκης θα λειτουργεί εξωτερικό ογκολογικό ιατρείο κάθε Παρασκευή, για κάθε συμπολίτη που ανήκει στη συγκεκριμένη ευπαθή ομάδα.

Ευχαριστίες πολλές οφείλουμε στη Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ η οποία συνέδραμε στο θέμα και συνέπραξε. Ωσαύτως, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στον ίδιο τον ιατρό κ. Κασαράκη ο οποίος συναίνεσε σε τούτη τη μετακίνηση. Ευχαριστίες και στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας για τη διαρκή μέριμνα και ενάργεια επί του θέματος.




Γίνεται μια αρχή: θωρακίζονται επικουρικά οι δομές υγείας του τόπου μας και κυρίως ενισχύεται το έργο της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, που αντιμετωπίζει περιστατικά χειρουργικής ογκολογίας πρωτοπορώντας σε ποιότητα και αξιοπιστία.

Απώτερος στόχος είναι, βήμα-βήμα, να καταφέρουμε ώστε στο νοσοκομείο μας να μπορούν να βρίσκουν θεραπευτικό καταφύγιο όλο και περισσότεροι ασθενείς, οι οποίοι συχνά υποχρεώνονται να αναζητήσουν λύσεις για την υγεία τους εκτός Δράμας.

Ο δρόμος προς τον Παράδεισο, είναι σπαρμένος με μικρές-μικρές προσπάθειες, που συντελούν στην ελάφρυνση του πόνου κάθε αναγκεμένου. Καλή συνέχεια σε όποιον και όποια αγαπά και εκδηλώνει ενεργά την αγάπη του, με πράξεις που λυτρώνουν… Κι ας μην φαίνονται με την πρώτη ματιά. Έτσι κι αλλιώς, τα θαύματα στην υγεία δεν τα βλέπεις. Τα ζεις.