Θάσος: Τελικά συνεχίζονται οι εργασίες για την τοποθέτηση κεραιών στο Υψάριο; [φωτογραφίες]

Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα έκαναν «αυτοψία» στον χώρο και διαπίστωσαν ότι είχαν μεταφερθεί υλικά που «μαρτυρούν» εργασίες-Τα υλικά μαζεύτηκαν και μεταφέρθηκαν σε χώρο του δήμου Θάσου

Τελικά συνεχίζονται οι εργασίες για την τοποθέτηση κεραιών στην κορυφή του Υψάριου στη Θάσο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας; Αυτό επιβεβαιώνουν τα «τεκμήρια» τα οποία ανακάλυψαν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα κατά της τοποθέτησης κεραιών κατά τη βραδινή τους περιπολία το βράδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου 2019.

Τα μέλη της Συντονιστικής -σύμφωνα με δική τους μαρτυρία- σταμάτησαν τις εργασίες και απομάκρυναν τα υλικά, ενώ στον χώρο υπήρχε και αστυνομική δύναμη, χωρίς, όμως, να δημιουργηθεί το παραμικρό με τους συγκεντρωμένους.

Τα μέλη της Συντονιστικής αναμένουν από τους αρμόδιους μια σαφή απάντηση για το αν τελικά θα συνεχιστούν οι εργασίες και το «κρυφτό» για την τοποθέτηση των κεραιών και διαβεβαιώνουν ότι ο αγώνας τους δε θα σταματήσει.

«Οι εργασίες σταμάτησαν, τα υλικά φορτώθηκαν και κατευθύνονται προς το Δήμο Θάσου. Περιμένουμε το κομβόι στο δρόμο από Μαριές προς Λιμένα και πάμε όλοι μαζί στο Δήμο για να τα παραδώσουμε και να διαμαρτυρηθούμε. Τέλος, αναμένουμε με αγωνία τα αντανακλαστικά όλων των υπευθύνων που εμπλέκονται με το θέμα», αναφέρουν τα μέλη της Συντονιστικής με ανάρτησή τους.

Δείτε φωτογραφίες από τον χώρο των εργασιών

*Φωτογραφίες: Όχι Στο Νέο Ραντάρ Στη Θάσο