Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Πλημμύρισε νιάτα και περηφάνια η παραλία της Καβάλας [φωτογραφίες]

Με «σύμμαχο» τον καλό καιρό οι Καβαλιώτες και οι Καβαλιώτισσες πλημμύρισαν την παραλιακή λεωφόρο της πόλης τιμώντας τη μνήμη των ηρώων του «ΟΧΙ»

Με «σύμμαχο» τον καλό καιρό, εκατοντάδες Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες κάθε ηλικίας παρακολούθησαν το πρωί της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου 2019 τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην παραλία της πόλης, τιμώντας τη μνήμη των ηρώων του «ΟΧΙ».

Προηγήθηκε η επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Φέτος παρέλασαν πρώτα τα σχολεία και κατόπιν οι πολιτιστικοί σύλλογοι, με τους μικρούς μαθητές και το Ειδικό Σχολείο να κερδίζουν το θερμότερο χειροκρότημα, ενώ τα τμήματα του Στρατού σκόρπισαν περηφάνια στο πλήθος.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης, ενώ το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, εκπρόσωποι της Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής, του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας και της Εκκλησίας.

Δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση

*Φωτογραφίες: Θανάσης Σοφιανός