Όλος ο Δήμος Παγγαίου μια αγκαλιά για την Ιωάννα

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαιμάχων Ορφέα Ελευθερούπολης - Ηρακλή Θεσσαλονίκης για να σωθεί η όραση του ενός έτους κοριτσιού

Στο πλευρό της μικρής Ιωάννας που αντιμετωπίζει μιας σπάνια αρρώστια στα μάτια της, στέκεται όλος ο Δήμος Παγγαίου, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να συνεχιστεί η θεραπεία και οι συχνές επισκέψεις της στο εξωτερικό. Η εκστρατεία που έχει ξεκινήσει γίνεται για να σωθεί το ένα μάτι του ενός έτους κοριτσιού και στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται ένας φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στις ομάδες παλαιμάχων του Ορφέα Ελευθερούπολης και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου

«Στο πλευρό της μικρής συνδημότισσας μας»

«Αγωνιζόμαστε στο πλευρό της μικρής Ιωάννας. Όλος ο Δήμος μια αγκαλιά! Όλοι μαζί στο πλευρό της μικρής συνδημότισσάς μας! Στην ηλικία των δύο μηνών η μικρή Ιωάννα εμφάνισε ρετινοβλάστωμα και στα δύο της ματάκια. Το ρετινοβλάστωμα είναι ένας όγκος της παιδικής ηλικίας που αναπτύσσεται στον αμφιβληστροειδή. Εμφανίζεται συνήθως στην νεογνική, βρεφική και νηπιακή ηλικία μέχρι την ηλικία των πέντε χρονών. Η συχνότητα εμφάνισης του είναι 1 σε 15.000 – 20.000 γεννήσεις παιδιών. Η μικρή Ιωάννα είναι σήμερα ενός έτους. Ήδη έχει χάσει το ένα ματάκι της και γίνονται προσπάθειες με τακτικότατες επισκέψεις και θεραπείες στο εξωτερικό ώστε να σωθεί το άλλο ματάκι της. Στον αγώνα αυτό της μικρής Ιωάννας και της οικογένειάς της είμαστε όλοι συμπαραστάτες και υποστηρικτές.

Για την οικονομική στήριξη στην προσπάθεια της οικογένειας, ο Δήμος Παγγαίου, η Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως και πολλοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου διοργανώνουν Φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαιμάχων του Ορφέα Ελευθερούπολης και των παλαιμάχων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Ελευθερούπολης. Στον αγώνα θα παραβρεθούν παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Αϊδινίου, ο Λάκης Παπαϊωάννου κ.α. Κυκλοφορούν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα αξίας 2 ευρώ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του αγώνα ζωής της μικρής Ιωάννας.

Τα σημεία που μπορείτε να προμηθεύεστε τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης είναι τα εξής:

Ελευθερούπολη: DONNA MAX, VODOFONE, STUDIO ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ, ΚΑΠΗ

Καβάλα: WIND, LA COQUETTE

Δράμα: NEGOZIO SHOES

Νέα Πέραμος: LA COQUETTE

Νικήσιανη: ΚΑΠΗ»