Ασφαλιστικά μέτρα κατά της… ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ-«Πάγωσαν» οι εργασίες

Για «βρώμικο παιχνίδι αντιπολιτευόμενων» στο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ Λευτέρης Καλλινικίδης και δηλώνει ότι η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ θα γίνει και θα είναι πιο επιτυχημένη από ποτέ

Από το στήσιμο των οικίσκων, τον διάκοσμο και τον στολισμό, μέχρι και το στήσιμο των παιχνιδιών κάθε είδους στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ 2019 κινδυνεύουν από τα… ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κατατέθηκαν και συζητηθούν το πρωί της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου 2019 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Καβάλας, το οποίο αν αποφασίσει ότι μπορούν να συνεχιστούν οι εργασίες μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε περίπου έναν μήνα δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση περίπτωση, όμως, η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ δεν θα γίνει!

Υπάρχει περίπτωση, επίσης, η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ να μείνει «γυμνή», καθώς μπορεί το δικαστήριο να αποφασίσει να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, αλλά χωρίς το στήσιμο των παιχνιδιών τα οποία περιμένουν πώς και πώς τα μικρά παιδιά.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Δράμας (ΔΕΚΠΟΤΑ) Λευτέρης Καλλινικίδης «δείχνει» με ανάρτησή του πολιτικά παιχνίδια από συγκεκριμένα μέλη της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, όμως σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ ξεκαθάρισε ότι η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ θα γίνει και φέτος και μάλιστα θα είναι πιο επιτυχημένη από ποτέ.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Καλλινικίδη

Αναστολή εκτέλεσης διοικητικών πράξεων (ασφαλιστικά μέτρα) μας κατέθεσαν σήμερα. Δηλαδή πολύ απλά σταματούν οι εργασίες εγκατάστασης στην ΟΝΕΊΡΟΥΠΌΛΗ. Δηλαδή η ΟΝΕΊΡΟΥΠΟΛΗ τινάζεται στο αέρα. Ποιοι κρύβονται από πίσω; Ελπίζω να βρίσκονται στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως και όλη η Δράμα να είναι αύριο στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για να μάθουν όλοι το βρώμικο παιχνίδι αντιπολιτευόμενων.