ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

Η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα γίνει κανονικά στη γειτονική Δράμα, με τους διοργανωτές να κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι όλα έτοιμα σε λίγες μέρες

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του στησίματος της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ στη Δράμα τα οποία κατατέθηκαν και συζητήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου 2019 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Καβάλας, με τη διοίκηση του δήμου να «δείχνει» πίσω από αυτήν την ενέργεια πολιτικά παιχνίδια από μερίδα της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Συνεπώς η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ 2019 θα γίνει κανονικά στη γειτονική Δράμα, με τους διοργανωτές να κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι όλα έτοιμα σε λίγες μέρες από τώρα.

Σχετική ανάρτηση για την εν λόγω θετική εξέλιξη για τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή έκανε στην προσωπική του σελίδα στα social media ο αντιδήμαρχος Δράμας Μιχάλης Τάσιου:

«Μόλις ενημέρωσα τον Δήμαρχο Δράμας και τους συναδέρφους μου συμβούλους, ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία συζήτησης προσωρινής διαταγής. Θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω και όλους τους συνδημότες μου. Η απόφαση μας δικαιώνει! Το αίτημά τους απορρίφθηκε! Από τώρα σκύβουμε το κεφάλι, κλείνουμε τα στόματα και δουλεύουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για μια Ονειρούπολη που μας αξίζει. Το χρωστάμε στους εθελοντές, το χρωστάμε στους εμπνευστές, το χρωστάμε σε μια ολόκληρη πόλη!».

*Πηγή: dramina.gr