Επίσημη πρώτη της ομάδας της Women Act στην Καβάλα με μια ιδιαίτερη εκδήλωση

«Πρεμιέρα» για την πρώτη ομάδα της Women Act μακριά από την Αθήνα με προσκεκλημένη ομιλήτρια τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του προγράμματος «Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων: Νέα Γεωργία για μια Νέα Γενιά» Έφη Λαζαρίδου

Την Καβάλα επέλεξε η Οργάνωση Women Act για να δημιουργήσει την πρώτη ομάδα μακριά από την Αθήνα (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ). Και αυτό δεν έγινε διόλου τυχαία, αλλά βασίστηκε στην πεποίθηση ότι η πόλη διακρίνεται διαχρονικά για τη γυναικεία δυναμική σε πολλούς τομείς.

Ξεκινώντας τη δράση της στην Καβάλα, η Women Act διοργανώνει την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00 ένα Women Act Aperitif, στο Roof Garden του ξενοδοχείου Galaxy στην Καβάλα με προσκεκλημένη ομιλήτρια την Έφη Λαζαρίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του προγράμματος «Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων: Νέα Γεωργία για μια Νέα Γενιά», το οποίο υλοποιείται στην Ελλάδα με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο Rutgers και συνεργάτες το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Η κ. Λαζαρίδου θα μιλήσει για την επαγγελματική της πορεία, για τις ευκαιρίες που της δόθηκαν, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τις προκλήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί.

Σημειώνεται ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και συνεπώς κρίνεται απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερομένων στην εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Women Act και για δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να μπουν εδώ.