Αμυγδαλεώνας Καβάλας: Άγνωστοι προξένησαν φθορές σε αυτοκίνητα σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων έκαναν ανυποψίαστοι τις αγορές τους στο πολυκατάστημα-Έγκυος από την Ξάνθη δεν μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι της γιατί έσκασαν και τα 4 λάστιχα του οχήματός της-Προσοχή συνιστά η Αστυνομία

Μαζικούς βανδαλισμούς σε οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας προξένησαν άγνωστοι δράστες το βράδυ της Τρίτης 26 Νοεμβρίου 2019.

Οι άγνωστοι έσπασαν τα φανάρια οχημάτων και έσκασαν λάστιχα, την ώρα, μάλιστα, που οι ιδιοκτήτες τους έκαναν ανυποψίαστοι τις αγορές τους μέσα στο πολυκατάστημα.




Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν και την απόπειρα κλοπής αντικειμένων μέσα από τα αυτοκίνητα, ενώ συνιστούν προσοχή σε όσους σταθμεύουν τα οχήματά τους, προτρέποντάς τους να μην αφήνουν μέσα αντικείμενα αξίας, πολλώ δε μάλλον παιδιά χωρίς συνοδεία.

Μάλιστα, μια νεαρή έγκυος από την Ξάνθη αναγκάστηκε να μείνει στο σημείο μέχρι αργά το βράδυ, καθώς οι δράστες έσκασαν και τα 4 λάστιχα του οχήματός της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της.

*Φωτογραφία αρχείου