Χριστούγεννα στην Καβάλα: Φέτος θα «λάμψει ο ουρανός», αλλά και η θάλασσα…

Ο ουρανός της πόλης θα φωτιστεί από αμέτρητα φαναράκια, με την εκδήλωση της Action Team να έχει φέτος έναν «σύμμαχο» από τη θάλασσα-Ποιο συγκρότημα θα δώσει τον γιορτινό ρυθμό-Οι εκπλήξεις και ο φιλανθρωπικός σκοπός

Για ακόμη μια χρονιά ο Χριστουγεννιάτικος ουρανός της Καβάλας θα γεμίσει με πολύχρωμα φαναράκια, μοιράζοντας απλόχερα χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους, λίγο πριν την εκπνοή του 2019.

Η δημιουργική εθελοντική ομάδα Action Team φοράει τα γιορτινά της και ετοιμάζεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους πραγματοποιώντας το χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα «Λάμπει ο ουρανός» την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019 από τις 18:30 και μετά στο πάρκο Φαλήρου.




Ο ουρανός της πόλης θα γεμίσει με φωτεινές ευχές, με τη συνοδεία μουσικής από το αγαπημένο δημοφιλές συγκρότημα KINGS. Από την εκδήλωση δεν θα λείπουν οι δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε θεματικά καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την εκδήλωση θα «συντροφεύει» από τη θάλασσα το εντυπωσιακό ιστιοφόρο “Alalum” στολισμένο με χιλιάδες χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια τα οποία θα φωτίσουν ολόκληρο το λιμάνι της πόλης και θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα.




Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Action Team ευχαριστεί επίσης θερμά τον δήμο Καβάλας για την ουσιαστική υποστήριξη του, τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Νομού Καβάλας για τη σημαντική συνδρομή του και τις ομάδες “Black Salt Yachting” και “Alalum Sailing Team” για την παραχώρηση του σκάφους.