«Σωρεία» κακοποιήσεων αδέσποτων στην Καβάλα: Έβαλαν φόλες και κρέμασαν μια γάτα σε Καπναποθήκη

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άτυχος γάτος κρεμάστηκε σε Καπναποθήκη στο κέντρο της πόλης «φέρνοντας» και μήνυμα για τους φιλόζωους της πόλης-Άγνωστος αριθμός γατιών πέθανε από φόλες στον Προφήτη Ηλία

Μερικοί δεν καταλαβαίνουν από… Χριστούγεννα, αποδεικνύοντας ότι έχουν μαύρη ψυχή όλον τον χρόνο. Ο λόγος για τους δράστες οι οποίοι έσπειραν τον θάνατο σε άγνωστο αριθμό γατιών στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στην πόλη της Καβάλας, σε σημείο όπου κάτοικοι συνήθιζαν να ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που τα αδέσποτα της συγκεκριμένης γειτονιάς γίνονται στόχος φονιάδων, καθώς και στο παρελθόν δολοφονήθηκαν από φόλες τόσο γάτες όσο και σκυλιά.

Κρέμασαν γάτα σε Καπναποθήκη

Πέρα από τις φόλες, ένα περιστατικό το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και επιβεβαιώνεται και από περιοίκους έρχεται να προστεθεί στα περιστατικά βάναυσης κακοποίησης αδέσποτων ζώων. Σύμφωνα με τις διαδικτυακές καταγγελίες και αναφορές σε φιλοζωικά σωματεία της πόλης, βρέθηκε κρεμασμένος ένας γάτος σε εμφανές σημείο σε Καπναποθήκη η οποία μάλιστα βρίσκεται σε δρόμο κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση της Καβάλας.




Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο νεκρό ζώο υπήρχε τοποθετημένο ένα ειρωνικό, προς τους φιλόζωους, σημείωμα, στο οποίο, μάλιστα, «στοχοποιούνταν» και ένα φιλοζωικό σωματείο.

Η επιλογή, δε, του σημείου της κακοποίησης του ζώου -σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες- δεν είναι τυχαία, καθώς και στη συγκεκριμένη περιοχή -όπως και στον Προφήτη Ηλία- κάτοικοι και επαγγελματίες προσφέρουν φαγητό και νερό στα αδέσποτα ζώα.

*Φωτογραφία αρχείου