Η καρδιά των Χριστουγέννων χτύπησε στο Παληό Καβάλας [φωτογραφίες]

Το Γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου του Παληού γέμισε από Χριστουγεννιάτικους ήχους και... αρώματα, ενώ πλήθος εκδηλώσεων έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους

Χριστούγεννα δεν είναι μόνο… Καβάλα, καθώς πλήθος δράσεων πραγματοποιούνται και σε άλλες περιοχές, πέρα από την πόλη, οι οποίες, μάλιστα, έχουν γίνει αγαπημένος θεσμός, όπως η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου του Παληού.

Φέτος οι εκδηλώσεις είχαν τίτλο «Χριστούγεννα στο Παληό» και διοργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παληού «Μέγας Αλέξανδρος» και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Παληού, με τον χώρο του Γυμναστηρίου να αποδεικνύεται μικρός, καθώς από νωρίς το απόγευμα γέμισε από παιδιά και γονείς οι οποίοι αψήφησαν τις κακές καιρικές συνθήκες και συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή.

Η Χριστουγεννιάτικη «συνταγή» δοκιμασμένη και ως εκ τούτου επιτυχημένη: Μουσική, χορός, αθλητικές επιδείξεις, ζεστό κρασί και εδέσματα και πολλές δράσεις για τα μικρά παιδιά συνέθεσαν ένα γιορτινό σκηνικό στον χώρο του Γυμναστηρίου, το οποίο στολίστηκε και μεταμορφώθηκε σε «σπίτι των Χριστουγέννων».

Δείτε φωτογραφίες από «Χριστούγεννα στο Παληό»