Βazaar «με Χαμόγελο» στην κεντρική πλατεία της Καβάλας

Χριστουγεννιάτικες αγορές σε προσιτές τιμές από «το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη στήριξη των παιδιών των δομών σε όλη την Ελλάδα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του!

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop: http://bit.ly/XristougennaXamogelo ή να επικοινωνήσετε στο 210-7647760.

Στην Καβάλα το Χριστουγεννιάτικο Βazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 23 έως την Τρίτη 31/12 (εκτός 25/12-26/12) στην Κεντρική Πλατεία (ώρες καταστημάτων), ενώ στις 24 και τις 31 Δεκεμβρίου θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση των παιδιών από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Καβάλας.