Καβάλα: Το 2019 ο «Ουρανός θα λάμψει» για τη μικρή Ιωάννα

Η φαντασμαγορική εκδήλωση με τα φαναράκια στο πάρκο Φαλήρου γίνεται μέρος του μεγάλου αγώνα που δίνει η μικρή Ιωάννα και η οικογένειάς της, η οποία εμφάνισε ρετινοβλάστωμα και στα δύο της μάτια

Η εθελοντική ομάδα νέων Action Team ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα «Λάμπει ο ουρανός» την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019 από τις 18:30 και μετά στο πάρκο Φαλήρου (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η εκδήλωση έχει στόχο να μοιράσει χαμόγελα και χαρά στις καρδιές μικρών και μεγάλων, αλλά και έναν ακόμη μεγαλύτερο σκοπό: να ενισχύσει τον αγώνα της μικρής Ιωάννας και της οικογένειάς της, η οποία εμφάνισε ρετινοβλάστωμα και στα δύο της μάτια.

Το ρετινοβλάστωμα είναι ένας όγκος της παιδικής ηλικίας ο οποίος αναπτύσσεται στον αμφιβληστροειδή. Εμφανίζεται συνήθως στη νεογνική, βρεφική και νηπιακή ηλικία μέχρι την ηλικία των πέντε ετών.

Η μικρή Ιωάννα είναι σήμερα ενός έτους και ήδη έχει χάσει το ένα ματάκι της και γίνονται προσπάθειες με θεραπείες στο εξωτερικό ώστε να σωθεί το άλλο.

Στον αγώνα της μικρής Ιωάννας μπορούν να γίνουν όλοι υποστηρικτές και μέσα από το «Λάμπει ο ουρανός 2019», καθώς μέρος των εσόδων από την εκδήλωση θα διατεθεί γι’ αυτόν τον σκοπό.

Υπενθυμίζεται ότι την εκδήλωση στηρίζουν ο δήμος Καβάλας, ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Καβάλας και οι ομάδες «Black Salt Yachting» και «Alalum Sailing Team» για την… από θαλάσσης βοήθεια.